tirsdag 12. januar 2010

Godt nyttår






På nyttårsften dro vi til Geilo for å ønske det nye året velkommen. Der oppe var det til tider helt ned i 23 minus, så det ble ikke så lange turer på ski. Frida fikk seg et fint nytt dekke før vi reiste, men vi kunne ikke stå i ro for da ble det fort kaldt. Nyttårsaften gikk fint, Frida brydde seg ikke noe om rakettene. Etter å ha vært ute i kulden var det godt å komme inn og slappe av på skinnfellen foran peisen. Ellers så har det ikke skjedd så mye i det nye året. Men snart blir det en tur til dyrlegen for årssjekk, regner med at alt der er tipp topp. Vi skal også på agilitykurs i helgen, noe vi gleder oss veldig til :) Jeg tror det er noe Frida vil like veldig godt.

3 kommentarer:

Marie sa...

Heisann!
Her i huset går det kjempefint. Litt roligere ann vanlig nå som det er så kaldt, men vi klarer oss.
Pga snøen så trener vi lite ute for tiden. Kun litt enkle kommandoer osv. Dere får det sikkert kjempegøy på agility. Meffe var litt usikker første gangen vi var på agility men 2 gangen var alt glemt.
Ser du har kjøpt hurtta dekkenet. Jeg har også dette og er kjempefornøyd.
Håper alt står bra til i Bergen:)
Hilsen Marie og Meffe
Ps: utstillingsplaner iår?

Hilde Marlen sa...

Har også vært fornøyd med Hurtta dekke, det var sikkelig godt å ha på Geilo ;) Jeg tenkte å stille Frida på en utstilling som skal være i Nordhordaland i begynnelseen av mars. Skal dere på den som skal være på Ølen nå i januar? Hilsen Hilde Marlen og Frida :D

Marie sa...

Vi skal til Ølen i februar ja. Regner med at vi tar turen til Manger også. Håper på å få med oss de fleste utstillingene mellom Bergen og stavanger :)