mandag 29. desember 2008

Her er Frida! :D

Det ble den lille frøkenen med flekken på ryggen ;) Nå nærmer det seg med stormskritt, i morgen drar vi til Karmøy og henter henne. Gleder meg masse :D

4 kommentarer:

Marie sa...

Hei! Tenkte jeg måtte si hei, siden jeg blir eieren av fridas bror. Han har ikke fått noen egen blogg enda, men det kommer vell etterhvert. Jeg henter ham ikke før etter nyttår, og holder på å sprenge av spenning :)

Hilsen Marie

Anonym sa...

Hei! Tenkte også jeg skulle si hei, siden jeg og min samboer blir eierne til en av fridas søstre:-) Vi bor også i Bergen, så da er det kanskje mulig å treffes? Så får de to muligheten til å hilse på hverandre igjen:-)

Hilsen Sigrun og Willy på Minde:-)

Hilde Marlen sa...

Hei til dere begge :) Her går det bare bra til nå. Hilset på lucy og meffe i dag. Begge var veldig gode og fikk ligge litt i sengen til Frida. Det er bare til å glede seg, no sover hun på rygg på mitt fang. Helt herlig!! Til Sigrun: Vi vil gjerne møtes sånn at valpene får hilst på hverandre :) Skal dere gå på valpekurs? Vi skal gå på Fjellanger i februar. Når skal dere hente valpene? Hilsen Hilde Marlen og Jan Erik.

Anonym sa...

Hei igjen, så bra at det går bra med Frida i nytt hjem:-) Vi skal hente Lucy i morgen, gleder meg masse! Vi har planer om valpekurs, men har ikke helt bestemt oss for hvor. Kanskje vi skal sjekke ut fjellanger:-)

Godt nyttår, så snakkes vi snart:-)